Let’s Close the Gap

Mellem i dag og en bæredygtig fremtid er der et gap. Læs hvordan vi sammen finder de løsninger, der skaber en bæredygtig fremtid.

image Læs mere
Vores projekter
Fælleshuset i Kanalbyen i Fredericia: Demonstrationsprojekt af CO2 effektiv betonkonstruktion

Rambøll udvikler et demonstrationsprojekt, hvor vi ønsker at vise, hvor CO2 effektivt man kan bygge i beton. Målet er at bygge et 150 m2 fælleshus med et CO2 fodaftryk på mindre end 5 kg CO2/m2 eq om året for bygningsdele og drift tilsammen.

Mere om det bæredygtige projekt
Det bæredygtige samfund: 3D-værktøj minimerer arbejdsulykker

Antallet af arbejdsulykker falder drastisk, når ansatte oplever en byggeplads i et 3D-univers, inden de går ud på den i virkeligheden. Derfor vil entreprenøren på den nye Storstrømsbro også bruge værktøjet

Læs om det bæredygtige projekt her

Kort om Rambøll

Rambøll er en global arkitekt-, ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945.
35
lande

Vi er til stede i 35 lande og kombinerer lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. I Danmark er vi repræsenteret i 12 byer over hele landet.

17.500
Ansatte

I dag beskæftiger Rambøll 17.500 medarbejdere, der skaber bæredygtige løsninger på tværs af: Byggeri; Transport; Vand; Miljø & Sundhed; Arkitektur & Landskab; Energi og Managementrådgivning. Vi har en global tilstedeværelse med en særlig stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Kontinental-Europa, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. I Danmark er vi 3.800 medarbejdere.

14,212
mio, DKK i nettoomsætning

2021 var et meget succesfuldt år for Rambøll. Virksomheden leverede sin højeste omsætning og sit bedste driftsresultat (EBITA) nogensinde.

Langsigtet fokus

Rambøll Fonden ejer aktiemajoriteten i Rambøll Gruppen, og det sikrer et langsigtet perspektiv på udviklingen af virksomheden, medarbejderne og det samfund, vi er en del af.

En ansvarlig virksomhed

Vores grundlæggere havde høje etiske standarder og opførte sig ordentligt overfor hinanden og det samfund, virksomheden er en del af. Sådan drives Rambøll stadig i dag.

Livet hos Rambøll

Consulting Director

Division Director

Managing Consultant

Kort om Rambøll
Luk boks

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites