Rambøll og Henning Larsen stræber efter at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og natur blomstrer. Vi mener, at vores designfilosofi om nysgerrighed og partnerskab, der bygger på dyb tværfaglig ekspertise, designkvalitet, kreativitet og viden, gør os i stand til at løse fremtidige udfordringer og styrker vores evne til at opfylde vores kunders ambitioner.

Vores team af arkitekter, ingeniører, designere og specialister skaber projekter i verdensklasse, der bidrager til fremskridt i måden vi bor og lever på og udvikler samfundet som helhed. Vi arbejder holistisk på tværs af discipliner for at stille med det bedste hold til hvert unikke projekt.

Vores tilgang

Henning Larsen er en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed med hovedkontor i København og tegnestuer over hele verden.

Vores tilgang er evidensbaseret, og vi bringer vores eksperter indenfor bæredygtighed, grafisk design, interiør og lysdesign i spil for at optimere vores designløsninger, så de skaber mest værdi.

Vi skaber projekter for kunder over hele verden. Fra vores tegnestuer i Danmark, Nordamerika, Hong Kong, Tyskland, Norge og Færøerne beskæftiger vi godt 650 medarbejdere fra mere end 30 nationer.

I løbet af vores næsten 60-årige historie har vi arbejdet i over 20 lande. Vores dedikation til designkvalitet, evidensbaseret design og professionalisme bevidnes af en lang række prisvindende projekter og underbygges af vores kundeevalueringer og professionelle partnerskaber.

 

Læs mere om hvad vi tilbyder og se vores projekter på henninglarsen.com