Få et spændende job i Esbjerg

Giv din karriere havudsigt og højt til loftet.

Få et spændende job i Esbjerg

Vi søger erfarne ingeniører.

Få et spændende job i Esbjerg

Vi har ledige stillinger inden for byggeri, transport og vand.

Giv din karriere havudsigt og højt til loftet

Ledige stillinger

Derfor skal du søge job hos os

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal søge et job på vores kontor i Esbjerg. Her er fem af de bedste: 

1) Spændende projekter og gode kunder. Vi arbejder med nogle af de mest spændende projekter i regionen. Lige nu er vi fx involveret i gågaderenovering, krydsombygninger, byggemodninger, elektrificering af banestrækningen Fredericia-Århus, udvidelse af E45 og etablering af nyt regnvandsudløb til havnen.

2) Bæredygtig forandring. Siden 1945 har Rambøll arbejdet for at skabe bæredygtige løsninger, hvor mennesker og natur trives. I dag kommer 56% af vores omsætning fra projekter, der støtter FN’s verdensmål. 

Læs mere

3) Fuld fleksibilitet. Hos os planlægger du selv din arbejdstid. Vi kalder det ’fuldflekstid’, og det betyder, at du som udgangspunkt selv bestemmer, hvor og hvornår du arbejder. Vi tager selvfølgelig hensyn til vores kolleger og kunder, men de fleste af os oplever det som en stor frihed.

4) Branchens bedste ledere og kolleger. Det siger alle, tænker du. Men det holder, for vi bygger det på årlige målinger, hvor kontoret i Esbjerg scorer højt på netop gode kolleger og ledelse. Stemningen og sammenholdet i Esbjerg er noget særligt. Her er ganske enkelt rart at være. 

5) En værdidrevet organisation. Rambøll er ejet af Rambøll Fonden, hvilket betyder, at alt overskud bliver geninvesteret i virksomheden. Vores mål er at sætte et positivt aftryk på vores omverden - på mennesker, samfund og miljø. I dagligdagen oplever du det ved, at du bliver mødt med tillid til, at du kan træffe de rigtige beslutninger, du kan være stolt af. 

 • Fakta
  om kontoret
  Fakta
  om kontoret
  Fakta
  om kontoret
  Fakta
  om kontoret
  Fakta
  om kontoret

Medarbejdere

Vi er omkring 350 medarbejdere på kontoret i Esbjerg.

Fitness

På 1. sal med udsigt over vandet finder du et moderne og veludstyret fitnessrum.

Bygningen

I 2017 indviede vi vores nye domicil på Bavnehøjvej. Med syv etager, et smukt atrium og en tagterrasse skaber bygningen rammerne for et godt arbejdsmiljø. Bygningen er bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld.

Fællesskab

På kontoret har vi det rart sammen, og vi prioriterer fællesskabet. Du vil opleve fredagsmorgenmad, at der er tid til en god kop kaffe, bordtennis og fredagsøl.

Beliggenhed

Med en beliggenhed 500 meter fra banegården og udsigt over både havn og by, har vores kontor en af byens bedste adresser.