Få et spændende job i byggeri

Vær med til at skabe fremtidens bæredygtige bygninger

Få et spændende job i byggeri

Vi har ledige stillinger inden for byggeri over hele landet

Få et spændende job i byggeri

Vi søger erfarne ingeniører

Vær med til at skabe fremtidens bæredygtige bygninger

Ledige stillinger

Frank Meyler

Senior recruiter

T: +45 51 61 16 24

Derfor skal du søge job hos os

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal søge et job hos os. Her er fem af de bedste:

1) Spændende projekter og gode kunder. Vi arbejder med nogle af de mest spændende projekter i landet. Lige nu er vi fx involveret i Danmarks højeste træbyggeri, topmoderne Life Science produktionsfaciliteter og en række visionære erhvervs- og boligprojekter.

2) Bæredygtig forandring. Siden 1945 har Rambøll arbejdet for at skabe bæredygtige løsninger, hvor mennesker og natur trives. I dag kommer 56% af vores omsætning fra projekter, der støtter FN’s verdensmål.

3) Fuld fleksibilitet. Hos os planlægger du selv din arbejdstid. Vi kalder det ’fuldflekstid’, og det betyder, at du som udgangspunkt selv bestemmer, hvor og hvornår du arbejder. Vi tager selvfølgelig hensyn til vores kolleger og kunder, men de fleste af os oplever det som en stor frihed.

4) Støttende ledelse. Vores ledere måles på deres evne til at hjælpe dig med at udfylde din rolle bedst muligt. Vi har en formaliseret procedure for lederuddannelse og alle ledere evalueres i den årlige medarbejdertilfredshedsundersøgelse.

5) En værdidrevet organisation. Rambøll er ejet af Rambøll Fonden, hvilket betyder, at alt overskud bliver geninvesteret i virksomheden. Vores mål er at sætte et positivt aftryk på vores omverden - på mennesker, samfund og miljø. I dagligdagen oplever du det ved, at du bliver mødt med tillid til, at du kan træffe de rigtige beslutninger, du kan være stolt af.