Ejerskab - Rambøll Fonden

Rambøll Fonden er ejer af Rambøll Gruppen A/S. Fonden ejer aktiemajoriteten i Rambøll Gruppen med ca. 97.5 % af virksomhedens aktier. De resterende aktier ejes af Rambøll Gruppens medarbejdere.

Ejerskabet af fonden sikrer en langsigtet og selvstændig udvikling af firmaet, medarbejderne og de fællesskaber, vi tjener. Vi er finansielt transparente, og vores firmas og Fondens resultater bliver publiceret årligt. 

Rambøll Fonden

Rambøll Fonden er den primære ejer af Rambøll, og er et selvstændigt dansk foretagende. Fonden blev etableret i 1972 for at sikre en langsigtet finansiel og udviklingsmæssig fremtid til fordel for medarbejderne. 

Fondens ejerskab afspejler Rambøll og Hannemanns ambitioner om at skabe en virksomhed, hvor indtægter er investerede i firmaets fortsatte udvikling, og hvor medarbejderne kan føle en form for tilknytning i ejerskabet. 

Fonden er også en filantropisk organisation, der donerer til research, studier og uddannelsesmæssige formål. Fonden tilbyder hjælp til forhenværende medarbejdere og deres familier, støtter velgørenhed og humanitære projekter. 
 

Rambøll Fonden


Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites