Et ansvarligt firma

Vores grundlæggere troede på en høj etisk standard og på at handle ansvarligt over for hinanden og i samfundet generelt. Disse værdier er stadig kendetegnene for den måde, Rambøll bestyres i dag.

Som firma er vi besluttet på at mindske vores klimaaftryk, at bidrage til et sammenhængende samfund med lige rettigheder og muligheder for alle samt at fremme en kultur, der udspringer af kvalitet, velbehag og lige muligheder for alle vores medarbejdere. 

Vi stræber efter at påvirke samfundet ved aktivt at deltage i offentlige debatter og ved at facilitere åben dialog med globale interessenter og andre influenter, der har mulighed for at påvirke den offentlige dagsorden og bæredygtige udvikling af samfundet. 

Vi er medlem af UN Global Compact og har en stærk tro på FNs Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. Ansvarlighed og bæredygtighed er vigtige faktorer i måden, hvorpå vi udfører vores arbejde, måden vi finder muligheder inden for vores markeder og afleverer projekter samt måden, hvorpå vi går forrest i innovation af bæredygtighed.


  Rambøll

  Rambøll
  Hannemanns Allé 53
  DK-2300 København S
  Tel:+45 5161 1000

  CVR numre

  CVR numre

  Rambøll Danmark
  35128417

  Rambøll Energi
  35128417

  Rambøll Gruppen
  10160669

  Rambøll Management Consulting
  60997918

  Other sites

  Other sites