Hvem vi er

Rambøll er en ledende ingeniør-, design- og konsulentvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945.

Følg os

Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.
Ib Enevoldsen

Ib Enevoldsen

Managing Director, Rambøll Danmark
T: +45 5161 6674

Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen. Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll 17.500 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Kontinental Europa, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet.

Vi er til stede i 35 lande og kombinerer lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.

I partnerskab med vores kunder skaber vi bæredygtige samfund, hvor mennesker og natur kan blomstre. Med vores unikke kombination af teknisk ekspertise og socioøkonomisk indsigt leverer vi varige strukturer, ressourceeffektive løsninger og socialt sammenhængende fællesskaber for i dag og i morgen. 

Vi har en tværfaglig tilgang til det, vi laver, samt det vi stræber efter at opnå. Vi arbejder for at skabe et bæredygtigt samfund, hvor forbedret livskvalitet og økonomisk vækst er muliggjort ved hjælp af innovative og holdbare løsninger til de største behov og udfordringer for virksomheder, offentlige institutioner og mennesker. 

Ofte er disse udfordringer relateret til det fysiske miljø, hvori livet udfoldes – naturressourcer, infrastruktur, bygninger og strukturer, byområder – og vores ambition er at hjælpe med at drive en bæredygtig overgang mod en mere ressourceeffektiv fremtid. 

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites