Bjarne J. Rasmussen

Senior Direktør, Life Science, Industry & Client Consultancy, Management

T: +45 5161 6464

Som direktør i byggeridivisionen har Bjarne J. Rasmussen ansvar for udvikling og implementering af divisionens strategi. Han er en resultatorienteret leder, der har betydelig erfaring med change management processer og  han har omfattende international erfaring på både det strategiske og det operationelle plan.

Bjarne Rasmussen er ansvarlig for forretnings- og produktudvikling. Han bidrager løbende til udviklingen af nye metoder og processer og har bl.a. iværksat og konceptualiseret Rambølls integrerede ingeniør- og arkitektydelser, der tog form i 2013, da Rambøll overtog det danske arkitektfirma Witraz. Bjarne Rasmussen er samtidig ansvarlig for Rambølls virksomhed inden for pharmasektoren, som har set en fordobling af omsætningen siden 2009.

Bjarne Rasmussen har tidligere bestredet stillinger som afdelingsdirektør for byggeri og afdelingsleder, og han er en erfaren projekt- og teamleder, der har haft ansvar for projektering og tilsyn af multidisciplinære projekter. Han mestrer en bred vifte af ingeniørkompetencer inden for områder som betonanalyse, teknisk due diligence og renovering. Ydermere er han udpeget som faglig dommer for Voldgiftsnævnet for Byggeri og Anlæg. Bjarne Rasmussen har omfattende international erfaring og er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI.

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites