Kaare Dahl

Kaare K.B. Dahl

Civilingeniør, DTU, 1998, Senior projektchef

T: +45 5161 6526

“Rambøll er med, når danske og internationale virksomheder bygger nye domiciler, skoler, produktionsfaciliteter, shoppingcentre, kraftværker og kulturbyggeri verden over. På verdensplan beskæftiger Rambøll mere end 3.000 medarbejdere inden for byggeri.”

Innovativ tankegang og spektakulære bygningsværker

Mit job
Som ingeniør er min fornemmeste opgave at finde ind til bygningens sjæl og hjælpe arkitekten med at udtrykke sine visioner. Noget af det mest spændende jeg har været med til er konstruktionen af Bella Sky, som rent geometrisk er et imponerende bygningsværk. Jeg har bl.a. været i Singapore, São Paulo og Mumbai for at fortælle om projektet.

Jeg brænder for udfordrende byggeri
Jeg brænder for udfordrende byggeri, der har en historie som er lidt anderledes – som for eksempel Bella Sky. Det er en spændende bygning fordi den geometrisk set er voldsomt udfordrende. Det har krævet en innovativ tankegang, som har skubbet til forestillingen om hvad vi troede kunne lade sig gøre.

På et projekt af den størrelse arbejder man desuden sammen med mange utroligt dygtige mennesker, hvilket er enormt inspirerende og givende.

Tag med Kaare Dahl på arbejde 65 meter over jorden

Kaare afsluttede sin Ph.d. i 1992 og har 30 års erfaring med beton og stålkonstruktioner i Rambøll.

Nylige projekter

Museet for Søfart i Helsingør

Helsingør Havn har fået et nyt, underjordisk søfartsmuseum. Rambøll har med innovative løsninger og tværdisciplinært samarbejde gjort byggeriet af det underjordiske museum til en realitet.

Et hjem til elefanter

Københavns Zoos nye elefant hus sætter nye standarder for dyrevelfærd i storbyers zoologiske haver.

Mærsk Tårnet - Panum Instituttet

Mærsk Bygningen med det iøjnefaldende Mærsk Tårn er på mange måder et forskningsbyggeri ud over det sædvanlige. Krav til fleksibilitet og sikkerhed har resulteret i innovative løsninger.

Operaen

Projektets mål har været at opføre en operabygning i verdensklasse med hensyn til akustik, teknik og arkitektur.

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites