René Søegaard

Business Manager

T: +45 5161 1445

Primære arbejdsområder: 

  • Project Contract Management
  • Commercial Strategy
  • Indkøb

Kompetencer og erfaringer: René har mere end 15 års erfaring inden for Project Contract Management og indkøb for såvel danske som internationale virksomheder og har arbejdet med kontrakt- og leverandørstyring på nogle af verdens største og mest komplekse anlægsprojekter.

Med en baggrund som leder har René erfaring som sparringspartner på strategisk og taktisk plan, men har også dybt indblik i virksomhedens og projektets daglige drift og udfordring i forhold til kontraktstyring, leverandørsamarbejde og stakeholder management.

René rådgiver om Contract og Commercial Management på alle niveauer og i alle faser med fokus på den værdiskabende relation mellem virksomheder – lige fra strategi og konceptudvikling til implementering og gennemførelse.

René har desuden stor erfaring med optimering af processer og værktøjer inden for Contract Management, hvor kvalitet og robusthed kan have afgørende betydning.

Før René startede hos Rambøll, var han ansat i en ledende stilling i energisektoren, hvor han arbejdede med Contract & commercial Management som understøttelse til den grønne omstilling og mere specifikt med offshore vind.

Uddannelse: Cand.merc. Industrial Marketing & Purchasing, Copenhagen Business School

LinkedIn

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites