Kristoffer Bergholt

Kristoffer Bergholt

Head of Department, Offshore Pipelines

T: +45 5161 8858

“Kristoffer er uddannet M.Sc. i Engineering Design and Applied Mechanics. Han elsker at spille volleyball, og han har spillet på landsholdet og arbejdet som træner i en årrække. I dag tilbringer Kristoffer det meste af sin fritid sammen med sin kone og deres tre drenge på 3, 7 og 9 år.”

Muligheden for at arbejde med de bedste på området

Kristoffer Bergholt arbejder som projektleder og teamleder i afdelingen for Marine Rørledninger hos Rambøll Olie & Gas i Ørestad.

En imponerende rørledning der sætter nye rekorder

Kristoffer arbejder for tiden som Engineering Manager på Polarled projektet; en 481 km lang, undersøisk rørledning, der krydser Polarcirklen og sætter verdensrekord for dybhavsinstallation af en 36" rørledning. Samtidig er han teamleder i afdelingen for Marine Rørledninger. Det er første gang, Kristoffer Bergholt har denne dobbeltrolle, og det har både givet ham større tværfaglig indsigt og udviklet hans lederegenskaber.

Jeg har lært at stole på min egen dømmekraft

”Jeg har virkelig lært at stole på mig selv og tage beslutninger tidligt i projektet. Da omfanget af projektet er så stort, og fordi vi arbejder med en meget stram tidshorisont, er det nødvendigt at udvikle arbejdsmetoder, som hjælper os med at arbejde hurtigere og forenkle processerne. Vi skal desuden planlægge forløbet i overensstemmelse med de øvrige discipliner, og det er en stor og spændende faglig udfordring,” fortæller Kristoffer.

Jeg er bindeled imellem Rambøll og kunden

Kristoffer er en af de centrale figurer i projektkoordineringen mellem Rambøll og Statoil, der er bygherre på det komplekse Polarled projekt.

”Det er meget berigende, og på samme tid udfordrende, at få lov at arbejde så tæt sammen med Statoils egne eksperter og udveksle erfaringer med nogle af verdens fremmeste fagfolk på området,” slutter han.

Læs mere om at arbejde inden for Olie & Gas
 

Nylige projekter

Polarled: Marin gasledning krydser Polarcirklen

Projektet udføres for Statoil og involverer rørledningsinstallation i en dybde på helt ned til 1265 meter, hvilket sætter verdensrekord for dybvandsinstallation af en 36"-rørledning. Rørledningen vil blive ført gennem et meget ujævnt havbundsterræn, hvor grundstødende isbjerge har lavet skurremærker, som har dannet kløfter, der medfører at rørledningen vil spænde over kløfterne og derved danne utallige lange frie spænd på op til 200 meters længde langs det meste af ruten. Rørledningen vil blive installeret tom på den ujævne havbund og vil derefter først blive vandfyldt og sluttelig gasfyldt.

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites