Grøn energiprofil til Rambøll

17. december 2021
Rambøll Management Consulting har udvidet holdet af bæredygtighedseksperter med Ask Brüel, der skal rådgive kunder om den presserende grønne omstilling af energisektoren.

Kontakt

Ask Tonsgaard Hjordt Brüel

Market Director
T: +45 5161 2915

Leif Laszlo Haaning

Market Director
T: +45 5161 7891
M: +45 5161 7891

Af Nikolas Rønholt

Som tidligere medlem af Berlingskes Talent100 slog Ask Brüel hurtigt sit navn fast som en ambitiøs energiekspert med fokus på bæredygtighed. Med endnu mere erfaring i bagagen kommer han nu til at slå sine folder hos Rambølls Management Consulting-division. Her bliver han markedsdirektør i den del af koncernen, der arbejder med strategisk bæredygtighedsrådgivning.

Hans chef, Leif Laszlo Haaning, siger:

- Vi er stolte over at kunne tiltrække en profil som Ask. På den måde fortsætter vi med at opruste med tunge seniorprofiler, der er efterspurgte i de brancher, vi særligt arbejder i, herunder energi.

Selv mener Ask Brüel, at han er kommet til det helt rette sted:

- Jeg har en ambition om at være med at forme fremtidens grønne energisystem. Derfor er jeg utroligt glad for at blive en del af Rambøll, hvor vi kan tilbyde kunderne en unik kombination af strategisk rådgivning og teknisk bistand inden for et felt, hvor Rambøll allerede er blandt de absolut førende aktører, siger Ask Brüel.

Teknisk viden og kommerciel indsigt

Gennem de seneste 11 år har Ask Brüel arbejdet med energi, bæredygtighed og den grønne omstilling. Hans primære fokus har været på energiteknologier, -produktion og -forsyning. Herunder energistrategi, power-2-x, sektorkobling og kommercialisering af nye energiteknologier.

De seneste fire år har han været chef for energiafdelingen hos Sweco Danmark, og her har Ask Brüel også fået erfaring med udarbejdelse og implementering af strategier og projektarbejde på højeste strategiske niveau. 

- Jeg kommer med et mix af teknisk viden og kommerciel indsigt, som jeg håber at kunne bringe i spil i min nye rolle sammen med de kloge kollegaer i Rambøll, fortæller Ask Brüel.

Markedsdirektøren får base i København i afdelingen Strategic Sustainability Consulting, hvor han bl.a. får ligeledes nyankomne Anne Mette Christiansen og Thomas Trier Hansen som nære kolleger.

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites