Markant fremgang i image-undersøgelse

11. oktober 2018
Rambøll rykker to pladser op og ligger for første gang næsthøjest på ranglisten over attraktive danske arbejdsgivere, ifølge Universums store undersøgelse blandt erfarne ingeniører og naturvidenskabelige kandidater.

Kontakt

Jesper Fabricius

Communication Director, Denmark
T: +45 5161 6781
Ib Enevoldsen

Ib Enevoldsen

Managing Director, Rambøll Danmark
T: +45 5161 6674

Af Michael Rothenborg 

En virksomheds mest værdifulde aktiv er dens medarbejdere. Og for at tiltrække de rigtige medarbejdere er det nødvendigt at være en attraktiv arbejdsplads.

Det gør Rambøll i endnu højere grad end i fjor, ifølge Universums nye undersøgelse blandt godt 7.800 såkaldte ’professionelle’ inden for økonomi, ingeniør- og naturvidenskab, IT, humaniora, jura og sundhed/medicin.

Hos de 1.620 adspurgte inden for ingeniør og naturvidenskab rykker virksomheden to pladser op på listen over de mest attraktive arbejdspladser. Cowi er nr. 3 på listen, som Novo Nordisk topper. 
 

Arbejdsmiljø meget vigtigt 

De tre faktorer der er vigtigst for denne gruppe hos en arbejdsgiver er: ’Ledere der vil støtte min udvikling’, ’et venligt arbejdsmiljø’ og et 'kreativt og dynamisk arbejdsmiljø’. Generelt er Rambøll ifølge Universum her blandt ’Most attractive employers’.

”Det er afgørende for Rambøll, at vi tiltrækker de dygtigste medarbejdere. Hos os skal de kunne arbejde på de mest udfordrende projekter, og vi arbejder konstant på at skabe et godt arbejds- og læringsmiljø for vores medarbejdere, så vi udvikler både medarbejderne og virksomheden", siger Ib Enevoldsen, administrerende direktør for Rambøll i Danmark, hvor 3.300 medarbejdere arbejder.
 

Også i top i andre undersøgelser 

Også på Universums liste over hvor studerende helst vil arbejde, når de har afsluttet deres studier, ligger Rambøll i top, viste en opgørelse fra juni i år. Blandt studerende inden for ingeniør- og naturvidenskab rykkede Rambøll i år op som nummer to – også her kun overgået af Novo Nordisk. Blandt studerende inden for it, økonomi, humaniora og sundhed/medicin var der også fremgang. 

Rambøll toppede i øvrigt image-listen over rådgivende ingeniørvirksomheder i Ingeniørens årlige profilanalyse 2018, hvor 5.633 erfarne ingeniører og unge talenter deltog. Det var tredje år i træk.

Universum-resultaterne for de andre lande i Norden offentliggøres i løbet af oktober.

 

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites