Rambøll Management Consulting topper imageanalyse - igen

23. september 2022
I en ny imageanalyse af de danske konsulenthuse udført af Myresearch, topper Rambøll Management Consulting listen for anden gang i træk og kan kalde sig ’Powerbrand 2022’.

Kontakt

Line Dybdal

Director
T: +45 5161 7854
M: +45 5161 7854

Martin Christiansen

Kommunikationschef
T: +45 5161 2806
M: 5161 2806

Af Morten Lund
 
Da analysefirmaet Myresearch introducerede sin undersøgelse af de danske managementkonsulenthuses image sidste år, lå Rambølls konsulentdivision helt i top.

Nu har hundredvis af beslutningstagere igen vurderet kendskab til og præference for de enkelte huse baseret på en lang række udsagn og kategorier. Og her topper Rambøll Management Consulting listen for andet år i træk.

Line Dybdal er landedirektør for Rambøll Management Consulting i Danmark og noterer sig med glæde, at der ikke var tale om en enlig svale:

- Vi er virkelig stolte af at toppe listen igen i år. Det er vores strategi, at vi vil være partnere for bæredygtig omstilling, og analysen bekræfter vores oplevelse af at kunne levere på det løfte. Vi har forsøgt at fortsætte det strategiske arbejde med at levere vidensbaseret rådgivning og løsninger på samfundets mest presserende udfordringer. Det, synes vi, gøres bedst med en bred pallette af fagligheder, og dem forsøger vi hver dag at bringe i spil i vores kundearbejde og kommunikation.     

Dominerer de kvalitative parametre

Ud over kendskab og præference spørger analysen også til, hvordan køberne holder sig orienterede om konsulenthusene, hvilke kriterier der er vigtige for valget af konsulent, og hvordan de enkelte huse klarer sig på otte kvalitative parametre.

Her scorer Rambøll også højt, særligt på parametrene troværdighed, ansvarlighed, evnen til at implementere og kvalitet i opgaveløsningen.

Martin Christiansen er kommunikationschef i Rambøll Management Consulting og har ansvaret for brandet og den eksterne kommunikation:

- Selvom det er en imageanalyse, hvor et højt kendskab spiller en stor rolle, så er jeg meget tilfreds med, at vi klarer os så godt på de kvalitative parametre – nogle ting kan du kommunikere om, andre skal du slet og ret vise i praksis ude ved kunden.

- Når det er sagt, så har vi stadig meget at gøre for at så mange som muligt skal vide, at Rambøll er meget mere end et ingeniørfirma; det er et powerhouse af fagligheder, herunder en masse dygtige managementkonsulenter, siger Martin Christiansen.

Kåringen som Powerbrand 2022 kommer samme dag, som en ligeledes ny analyse kårer Rambøll til den 3. mest populære arbejdsplads blandt unge nyuddannede

 

 

 

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites