Rambøll topper lister over attraktive arbejdspladser

27. maj 2019
Når danske ingeniører og naturvidenskabelige kandidater skal vurdere, hvilken arbejdsplads, der er mest attraktiv, falder valget for fjerde år i træk på Rambøll. Det er især kvinderne, der peger på Rambøll som en attraktiv arbejdsgiver.

Kontakt

Ib Enevoldsen

Ib Enevoldsen

Managing Director, Rambøll Danmark
T: +45 5161 6674

Jesper Fabricius

Communication Director, Denmark
T: +45 5161 6781

En virksomheds mest værdifulde aktiv er dens medarbejdere. Og for at tiltrække de rigtige medarbejdere er det nødvendigt at være en attraktiv arbejdsplads.

For fjerde år i træk topper Rambøll image-listen over rådgivende ingeniørvirksomheder i Ingeniørens årlige profilanalyse. 5.800 erfarne ingeniører og unge talenter deltog i dette års undersøgelse. 

Også i analysevirksomheden Universums lister over attraktive arbejdspladser i Danmark, ligger Rambøll i top. Både blandt studerende og erfarne inden for både ingeniør- og naturvidenskab er Rambøll nummer to - kun overgået af Novo Nordisk. Rambøll vandt desuden prisen som den mest attraktive arbejdsplads blandt rådgivende ingeniørvirksomheder i Danmark. Mere end 5.000 studerende og erfarne inden for ingeniør- og naturvidenskab har besvaret Universums image-undersøgelser. 

Rambøll er kvindernes foretrukne arbejdsgiver

Ifølge Universum er de tre faktorer, der er vigtigst, når kvindelige studerende vurderer en mulig arbejdsgiver følgende: ‘Friendly work environment’, ‘Good reference for future career’ og ‘Inspiring purpose’. Rambøll er topscorer på disse parametre.

”At vi er en særlig attraktiv arbejdsplads for kvinder, gør mig stolt. I Rambøll vil vi være med til at sikre flere kvinder på topposter i dansk erhvervsliv,” siger Ib Enevoldsen, administrerende direktør i Rambøll Danmark.

Rambøll har netop indgået partnerskab med ”The Diversity Council”, som er en strategisk alliance og en international accelerator for diversitet. En del af partnerskabet betyder, at Ib Enevoldsen er en del af en CEO-komite, der arbejder for at nedbryde barrierer og har til opgave at få flere kvinder på topposter og i lederstillinger. 

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites