I 2010 kollapsede en del af taget på den gigantiske Club Danmark Hal i Valby. Efterfølgende stod hallen ubenyttet hen, men var genstand for en række undersøgelser, der har medvirket til ændring af normen for snelast. Med Rambøll som ingeniør udførtes en omfattende fornyelse af den store hal, der stod klar til brug i begyndelsen af 2017.
Som underrådgiver til Christensen & Co Arkitekter har Rambøll været ingeniør på alle ingeniørdiscipliner.
Efter kollapset er der udført mange undersøgelser af kollapset, disse kan bl.a. findes via SBI.
Rambøll vurderede den eksisterende konstruktions styrke. Hallen bestod tidligere af 9 limtræshovedbuer, som spændte 80 meter, fastholdt med liner under jorden. I mellem buerne spændte store træåse, hvorpå trapeztaget var monteret. Rambølls vurdering viste, at trapeztaget var underdimensioneret i forhold til den opdaterede norm for snelast. Frem for at udskifte hele taget imødekommes normen ved at montere ca. 200 nye stålåse som halverer spændet for trapezpladerne. Hver ås spænder ca. 9 meter.
I den eksisterende Club Danmark Hal var indrettet en 400 meter løbebane rundt om en 11 mands kunstgræs-fodboldbane. I Hafnia hallen er de to apsisser revet ned (halvkuglerne i gavlene), hvoraf den ene var den kollapsede del.
Hallen har nu i stedet to store glasfacader og dermed har hallen også i sit ydre fået noget af en ansigtsløftning. Der er etableret ovenlys, og rundt langs facaderne åbnes op med glaspartier.
Inde i hallen omdispuneres den store volumen, idet der i den ene ende af hallen er lavet en multihal i håndboldstørrelse samt fitnesslokaler. I den anden ende er der etableret en hal til Beachvolleybaner samt minifodboldbaner (5 mod 5) i flere etager. Imellem de to nye haller i gavlene er kunstgræsbanen blevet fornyet, og der er nu plads til en 8-mands bane. Desuden er der bygget en servicebygning i to plan med kontorer, mødelokaler, omklædning samt cafe.
Samlet set er tanken, at hallen skal være et helt sportskompleks med en masse liv og motion.