Interacoustics

Interacoustics

Interacoustics

Kontakt

Per Damgaard-Sørensen

Per Damgaard-Sørensen

Senior Chief Consultant, Headquarters and Commercial (RAM)
T: +45 5161 2475

Interacoustics er en verdensomspændende innovationsvirksomhed, som udvikler og fremstiller testapparater og måleudstyr til brug for ørelæger. Der er tale om ekstremt følsomme instrumenter og kompliceret software. Kombinationen af højteknologisk udviklings- og testmiljø samt kontormiljø stiller store krav til bygningen.

Udover ca. 200 arbejdspladser danner bygningen ramme for et stort antal test- og afprøvningsfaciliteter samt en lang række projektrum. Derudover rummer bygningen mødefaciliteter, værksteder, produktionskøkken og kantine.

Hovedsædets beliggenhed ved den Fynske motorvej giver Interacoustics markant eksponering i det åbne landskab. Bygningen er udformet som et deltaformet atriumhus, hvor hver etages åbne v-form favner udsigten og landskabet i markante dobbelthøje ankomst- og innovationszoner langs husets facader. Bygningen er fleksibelt i indretningen, hvor specialiserede afsnit med udviklings- og prototypeproduktion foregår side om side med mere regulære kontorarbejdspladser. Således er det et hus, der hylder åbenhed og videndeling på tværs af etager og afdelinger og ikke mindst et hus, hvor arbejdsmiljøet og kvaliteten af den enkelte arbejdsplads er sikret med lys og udkig til det storslåede landskab.

Fakta om projektet

Samarbejdspartner: Viborg Ingeniørerne A/S
Omfang: 4.500 m2 

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites