Rækkehusene i Brøndby Strand

Rækkehusene i Brøndby Strand

Rækkehusene i Brøndby Strand

Kontakt

Per Zwinge

Bygherrerådgiver, København
T: +45 5161 4529

Ydelser vi leverede

Rækkehuse opført i 1970’erne er blevet smukkere, tidssvarende og energibesparende.

Renoveringen er en del af fase tre i en omfattende helhedsplan, og i projektet har vi arbejdet videre på basis af vores store engagement i de to foregående faser. Det giver et sammenhængende løft med stor beboerinvolvering.

Renoveringen indebærer isolering af både syd- og nordfacaderne og sker bl.a. for at reducere kulde og træk i boligerne - og mindske energiforbruget. Selvom vinduesarealerne er øget, bliver varmetabet langt mindre end tidligere. De nye facader er beklædt med hhv. zink, glas og bølgeplader og giver rækkehusene et nyt og indbydende udtryk mod Esplanaden. Det løfter hele bebyggelsen.

Da byggeriet oprindeligt er opført som montagebyggeri benytter vi lette, præfabrikerede facadeelementer. De samles i modulstørrelser i en produktionshal og løftes på plads med kran. Ud over facaderenoveringen har vi udskiftet hegnene mod Esplanaden med mere tidssvarende og lyddæmpende hegn. På nordsiden af rækkehusene er der bygget nye skure. Terrasserne mod syd, som samtidig udgør et betondæk mod den underliggende parkeringskælder, er blevet renoveret og overdækket.

Rambøll har været totalrådgiver for renoveringen og stået for brugerinddragelse samt projektforslag og projektering. Renovering er 3. fase af en omfattende helhedsplan for Brøndby Strand, hvor WITRAZ (nu Rambøll Arkitektur – Landskab – Proces) blandt andet har været totalrådgiver for afdeling T13 gennem alle tre faser.

På besøg i Brøndby Strand

Efter renovering af rækkehusene blev vi inviteret indenfor i et af rækkehusene. Se Bodil fra afdelingsbestyrelsen vise sit "nye" rækkehus frem her:

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites