Omkostningseffektiv EPC aftale i Nordsøen

Kontakt

Robert Mogensen

B.Sc., mechanical eng., Senior Project Manager
T: +45 5161 7336

I sommeren 2014 indgik Rambøll Olie & Gas og Semco Maritime en EPC rammeaftale på levering af onshore og offshore ydelser til Hess Denmarks platforme i Nordsøen.

Kompetencer forenes for at løfte omfattende EPC-aftale

Som en del af den omfattende samarbejdsaftale vil Rambøll og Semco Maritime levere totalentreprise, der omfatter alt fra ingeniørarbejde, indkøb, kvalitetskontrol og offshore-bemanding til det fulde projektansvar for modifikationsprojekter på Syd Arne feltet.

Et årtis dedikeret ingeniørarbejde

Syd Arne feltet ligger i den danske sektor i Nordsøen på 60m vand. Feltet består i dag af 26 brønde; heraf 17 produktionsbrønde og ni vandinjektionsbrønde. Rambølls samarbejde med Hess Danmark begyndte i 2004 med en EPCM rammeaftale på ingeniørydelser og modifikationsarbejde på Syd Arne komplekset.

Smidig projektstyring

Rambøll har stået for adskillige modifikationsprojekter igennem årene. Iblandt disse har været en opgradering af det eksisterende vandinjektionsmodul, installation og konstruktion af tilløbsrør samt analyser og projektering af udvidelser. I disse projekter stod Rambøll, i samarbejde med Hess Denmark, for totalentreprisen fra konceptfase til den endelige installation og idriftsættelse; herunder ledelsen af teamet, der både bestod af egne ingeniører og eksterne underleverandører.

Omfattende viden om Syd Arne

Rambøll og Semco Maritime har samarbejdet på Syd Arne feltet siden 2010 som en del af Hess Denmarks daværende Phase III Development projekt, der bl.a. inkluderede installation af to nye brøndhovedplatforme.  Med den nye rammekontrakt har Hess derved sikret sig et team med omfattende erfaring og indgående kendskab til Syd Arne feltet og dets platforme.

Læs mere om vores arbejde på Syd Arne :

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites