Boliger

Kontakt

Johan Brandstrup Fegar

Senior direktør, Industry & Buildings
T: +45 5161 2368

Jens Løkke Møller

Markedschef, Almene boliger
T: +45 51 61 03 06
Ole Mensbo

Ole Mensbo

Senior Market Manager, Private & Public Buildings West, Management
T: +45 5161 5858
Bo Thomsen

Bo Thomsen

Afdelingsleder, Eksisterende byggeri, Trekantområdet
T: +45 5161 3260
Stefan Højen Væggemose

Stefan Højen Væggemose

Afdelingsleder, Store Projekter Vest
T: +45 5161 4261

Vi tager altid afsæt i den konkrete kontekst, når vi udvikler fremtidens byer og boliger. Vi mener, at de bedste løsninger skabes med udgangspunkt i det enkelte steds kvaliteter og de brugere, der mange år frem skal få gavn af de løsninger, vi udvikler. Når vi kombinerer brugernes ønsker og kendskab til et givent sted med Rambølls tværfaglige tilgang, skaber vi fremtidssikrede løsninger.

Byudvikling med mennesket i centrum

Vi udvikler byer og boliger ud fra principperne om Liveable Cities, hvilket kort sagt betyder, at vi altid har mennesket i centrum for forandringerne. Vi mener, at det enkelte byggeri skal bidrage til samfundet, og vi sammentænker det by- og landskabsmæssige miljø med de faktorer, som skal sikre menneskers velvære. Uanset om det er private eller almene boliger, om det er nybyggeri eller renovering, ser vi på muligheder og potentialer.

Vi inddrager altid beboerne i processen, når vi udvikler almene boliger. Hvis et alment boligområde skal udvikles, handler det om at løfte blikket og se lidt ud i fremtiden. På den måde kan vi skabe helhedsorienterede løsninger, der fremtidssikrer hele bebyggelsen.

På Gadekærvej i Valby tog vi udgangspunkt i beboernes drømme. Sammen har vi skabt en fremtidssikret ejendom, hvor beboernes drømme er blevet et smukt vartegn på en drømmegavl. Læs mere om Helhedsplanen for Gadekærvej her.

Publikationer

Relaterede projekter

Z-huset, Aarhus Ø

Ny boligbebyggelse med stærkt arkitektonisk greb og udsigt over Aarhusbugten. 

Sønderparken

Sønderparken: Fra udsat boligområde til socialt bæredygtig bydel

Beboerinddragelse i alle processer har været afgørende for, at Sønderparken i Fredericia i dag fremstår som et trygt, attraktivt boligområde, som beboerne føler ejerskab for og udtrykker stor tilfredshed med. Både lejligheder og udearealer har fået et markant løft, som har fjernet bydelen fra ghettolisten.  Projektet er nomineret til Renovérprisen 2019.

Vesterport Horsens

Realisering af fysisk helhedsplan for Vesterport, Horsens

Gennemgribende renovering og modernisering af 210 boliger i Vesterport, Horsens – nye facader med skalmur, nye vinduer og altaner, nye køkkener og badeværelser, fornyelse af alle installationer.

Sortemosen

Sortemosen

Sortemosen, der også kaldes Cowboybyen pga. de karakteristiske træbeklædte facader og de store verandaer, har gennemgået en omfattende genopretning.

Lundevænget, visualisering

Lundevænget - Helhedsplan

Lundevænget skal fremtidssikres med respekt for afdelingens historie og arkitektur.

 Skoleparken

Skoleparken - Helhedsplan

Skoleparken skal fremtidssikres, så bebyggelsen får et generelt løft af boligkvaliteten og muligheder for fælles aktiviteter.

Skoleparken står overfor en omfattende renovering i henhold til en helhedsplan. Helhedsplanen er udviklet i dialog med beboerne og afdelingsbestyrelsen, og den skal sikre, at Skoleparken kan tilbyde tidssvarende lejligheder mange år frem.

Gjellerupparken

Helhedsplan for Gjellerupparken og Toveshøj

Et komplekst forandringsprojekt i Danmarks største almene boligområde Gellerupparken og Toveshøj i Aarhus, hvor Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening i fællesskab vil ændre et socialt udsat boligområde til en attraktiv bydel med nye boligtyper og skabe vækstcentre for erhverv og kommunale arbejdspladser.

Korsløkken: gennemgribende renovering skaber attraktivt boligområde

Et ambitiøst renoveringsprojekt skal gøre fremtiden attraktiv i boligområdet Korsløkken i Odense og bryde ensartetheden ved at give boligblokkene forskellige udtryk.

Tingbjerg

Helhedsplanen for Tingbjerg er baseret på afdelingens ønske om at kunne tilbyde attraktive boliger, hvor folk har lyst til at flytte hen og blive boende.

Visualisering af Viborg View

Viborg View

Viborg View er et boligprojekt på 13-16 etager ved Søndersø i Viborg, som giver byen landskabelig sammenhæng mellem by og søer.

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites