Hoteller & resorts

Hotelbygninger verden over har i stigende grad en dobbeltfunktion. På den ene side skal de fungere som et behageligt sted at bo, når man er væk fra hjemmet, men på den anden side skal de fungere som vartegn, der i sig selv kan tiltrække turister og besøgende fra hele verden.

Rambøll skiller sig ud fra konkurrenterne, i og med at vi har en dedikeret gruppe med ekspertise i hotelsektoren, der tager ”best practice” og den nyeste integrerede teknologi  i betragtning.

Hotel- og resortsspecialister

Vores hotel- og resortsspecialister består af repræsentanter fra tværfaglige ingeniørafdelinger, herunder ingeniører inden for vvs og ventilation, el og sikring, konstruktioner, brandsikkerhed, akustik, miljø og civilingeniører. Det giver Rambøll den rette erfaring og viden til at kunne designe uforglemmelige bygninger og effektiv infrastruktur for rejse-, fritids- og turistbranchen.

Integration af banebrydende teknologier

Banebrydende vedvarende energiteknologier  har spillet en vigtig rolle i energiløsninger til hoteldesign i over 30 år. I næsten alle situationer opererer hoteller 24/7, og det betyder, at hoteller er blandt de største kommercielle forbrugere af energi. Af samme årsag fungerer hotelbranchen effektivt i samspil med vedvarende energi, fordi energiens fulde potentiale kan udnyttes.

Betydelige besparelser på driftsomkostninger kan realiseres med den helt rigtige sammensætning af vedvarende energi teknologier . Rambølls ingeniører har designet innovative løsninger for at minimere driftsomkostningerne på hoteller, og de står ydermere bag designet af det største jordvarmeanlæg i hotelbranchen i Storbritannien.

Forståelse af gæstens oplevelse

Det er nødvendigt at gæstens oplevelse er fuldt forstået. Gæstens oplevelse skal helt fra booking til check ud og afgang fra hotellet være nem og overskuelig. Derfor er forståelsen af gæstens oplevelse yderst relevant for designløsninger inden for vvs, ventilation og elektricitet, så man kan levere størst mulig komfort til gæsten.

Omgivelserne, som gæsterne oplever, når de begiver sig rundt på hotellet, skal være nøje kontrollerede og monitorerede for at sikre, at temperatur, luftfugtighed, larm og belysning giver en behagelig atmosfære, der passer til det givne sted i bygningen.

Gæster, som bruger forholdsvis lidt tid på selve hotellet, vil ikke konfronteres med et komplekst kontrolsystem for at benytte lys, TV, persienner og lignende. Derfor er det bygningsdesignerens ansvar at garantere en simpel tilgang. Der skal gerne være en konstant og rigelig mængde varmt vand, og de akustiske egenskaber ved bygningsmaterialer og servicesystemer skal sikre en god nattesøvn. 

 

Projekter

Bella Sky hotel

Bella Hotel - hotellet, som hælder og snor sig

Bella Sky Hotel i Ørestad trodser tyngdekraften og hælder i en 15 graders vinkel - og tilbyder en formidabel udsigt: To tårne læner sig i hver sin retning i en vinkel som er næsten fire gange større end Det Skæve Tårn i Pisa.

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites