Lad jer inspirere af andre

Er du nysgerrig på, hvordan det går med bæredygtighed i danske industri? Download rapporten Bæredygtighed i Praksis, og læs, hvad der driver indsatserne i Danmarks 250 største industrivirksomheder, samt hvilke udfordringer og muligheder, de står over for. Rapporten giver både mulighed for, at I kan sammenligne jer med andre virksomheder, og for, at I kan identificere styrker og svagheder i jeres organisation, når det kommer til bæredygtighed.

Download undersøgelsen af bæredygtighed i industrien her

Rambøll Danmarks administrerende direktør Ib Enevoldsen

Industrivirksomheder går glip af milliarder

Hver femte virksomhed knytter ikke tiltagene til virksomhedsstrategien. Det viser Rambølls undersøgelse af bæredygtighed i industrien.

”Mange danske virksomheder har et forspring i forhold til udenlandske virksomheder, når det kommer til at indtænke bæredygtighed i virksomhedsstrategien, og her ligger et enormt vækstpotentiale i fremtiden. Det vil kunne koste os milliarder, hvis vi ikke fortsætter med i denne retning,” siger Ib Enevoldsen. 

Læs om bæredygtig og virksomhedsstrategi her

Bæredygtighed fortsætter trods corona

2 ud af 3 fortsætter bæredygtig omstilling – og det kan der være god forretning i. Det viser Rambølls undersøgelse af bæredygtighed i industrien.

Trods økonomisk krise og coronakrise er der stadig fuld fart på at gøre produktionen, energiforbruget og affaldssorteringen mere bæredygtig i de største danske industrivirksomheder. To ud af tre virksomheder (68 procent) har fortsat aktiviteterne, og hver femte har udrullet helt nye tiltag. Samtidig er kundernes efterspørgsel også steget under coronakrisen: Hver femte virksomhed oplevede en stigende efterspørgsel efter grønne produkter under coronakrisen. Derfor kan det økonomisk set også have været fornuftigt at holde fast i de grønne ambitioner.

Læs mere om bæredygtig omstilling under corona her

”Vi ser en stærk vilje og interesse blandt vores industrikunder for at arbejde med bæredygtighed, men mange er i tvivl om, hvor de konkret skal starte. Vi har udviklet nogle stærke indledende workshopværktøjer som hjælper jer med at gøre bæredygtighed meget håndgribeligt, både den økonomiske, sociale og miljømæssige del.”

Cases

FOSS Innovation Centre

Foss Innovation Center er placeret på en stor, åben og smukt beliggende grund i Trollesminde Erhvervspark. Grundens visuelle og rekreative elementer er et vigtigt afsæt i den æstetiske tilgang til projektet med stor vægt på, at de landskabelige kvaliteter, som grunden tilbyder, udnyttes optimalt og er synlige både ved ophold udenfor og inde.

Kontakt

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med bæredygtighed i industrien?

Ring eller send en e-mail til os i dag