Life science & pharma

Rambøll leverer specialiseret rådgivning, der understøtter verdens førende pharma- og biotekvirksomheder i at effektivisere produktionen og styrke produktudviklingen.

To kvinder arbejder på et laboratorium

Kontakt

Bjarne J. Rasmussen

Senior Direktør, Life Science, Industry & Client Consultancy, Management
T: +45 5161 6464
Bjarke Møller Nielsen

Bjarke Møller Nielsen

Director of Operations, Life Science & Pharma
T: +45 5161 4691

Rådgivning til den pharmaceutiske sektor kræver solid erfaring og dyb indsigt i de gældende standarder og aktuel lovgivning. Rambøll har leveret rådgivning inden for pharma og biotek i flere årtier, og vi arbejder altid i overensstemmelse med både national lovgivning og EU/US GMP.

Rambøll leverer rådgivning til alle former for pharma- og biotekprojekter. Vi kan således bidrage til alle faser i et projekt, fra udvikling af forretnings- og masterplaner over valg af løsninger, opstilling af proces flow-diagrammer til kvalificering. Vi udvikler gerne helhedsløsninger, hvor vi driver hele processen fra start til slut, håndterer udbudsprocessen og udarbejder de nødvendige kravspecifikationer.

Uovertrufne inden for laboratorier og rene rum

Alene i Danmark har vi mere end 100 erfarne pharma- og biotekeksperter, og særligt vores kompetencer inden for laboratorier og rene rum er uovertrufne i Norden. Med mere end 300 kontorer globalt har vi desuden mulighed for at løse projekter og trække på kompetencer i hele verden.

Vi bidrager ofte med følgende elementer:

  • Formulering af idé, forretnings- og masterplaner
  • Levering af Conceptual Design, Basic Design og Detail Design
  • Myndighedsprojekter
  • Opstilling af kravspecifikation samt tests og kvalificering
  • Udbudshåndtering
  • Udførelse og realisering af projekt
Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger og dermed fleksible processer, der ikke følger en 'one-size-fits-all'-model. Alle projekter kræver noget forskelligt, og vi lægger vægt på at opfylde de individuelle behov. Vi bestræber os desuden på at tilgå projekter med et holistisk perspektiv, således at vores kunder opnår de størst mulige gevinster.

Læs mere

Læs eller download brochure

Få et overblik over vores kompetencer inden for pharma- og biotekrådgivning

Laboratorieteknik

Rambølls Pharma-afdeling har højt kvalificerede specialister inden for laboratorieteknik med stor teknisk viden og erfaring fra opgaver for den pharmaceutiske industri. Læs mere i folderen om laboratorieteknik

Farmaceutisk produktion

Læs mere om Rambølls Pharma-afdelings store viden og indsigt i farmaceutisk produktion

Renrumsteknik

Rambøll har gennem flere årtier specialiseret sig i Renrumsteknik i samarbejde med den farmaceutiske industri. Læs mere om vores viden inden for Renrumsteknik

Test og dokumentation af rene rum

Rambøll er altid på forkant med de nyeste standarder inden for klassificering og testning. Læs mere i vores folder om test og dokumentation af rene rum

Informations- og kommunikationsteknologi (ITK)

I Rambøll indgår IKT som en fast del af projekteringen. IKT understøtter bedre koordinering og samarbejde ved at forene fagligheder digitalt. Læs mere her.

Referenceprojekter

Visualisering af aseptisk cGMP/GMO produktionsfacilitet for Bavarian Nordic

Steril cGMP/GMO produktionsfacilitet til Bavarian Nordic

Banebrydende aseptisk GMO 2 produktionsfacilitet til fremstilling af vacciner hos Bavarian Nordic i Kvistgaard.

DTU - Bygning 328 - Space laboratorier

Projektet omfatter etablering af en bygning 328 på ca. 4400 m2 i forlængelse af eksisterende bygning 327. Bygningen er i 4 etager inklusiv kælder. Bygningen indeholder værksteder, produktionslaboratorier, laboratorier samt kontorer.

Visualisering af Novo Nordisk 1R

NN 1R Finrensningsforsøgsanlæg

Rambøll leverer teknisk rådgivning og bistand til Novo Nordisk på et strategisk vigtigt pilotprojekt i Bagsværd. Projektet omfatter et finrensningsforsøgsanlæg, der vil øge kapaciteten fremstilling af aktive lægemiddelstoffer til et voksende antal diabeteslægemidler, som Novo Nordisk har under udvikling.

House of Innovation interior detail

House of Innovation - Novo Nordisk

Nye laboratorier, kantine og et stort auditorium er nogle af de faciliteter, som Novo Nordisks medarbejdere i Måløv kan se frem til. Rambøll har været totalrådgiver på det nye House of Innovation, som med sine 16.800 m2 bliver en væsentlig tilføjelse til Novo Nordisks site.

Novo Nordisk OLP launch facilitet

Novo Nordisk A/S, OLP launch facilitet - tabletproduktion

Rambøll Danmark A/S rådgiver Novo Nordisk A/S på en ny produktionsfacilitet, der skal levere verdens første proteintabletter til det globale marked.

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites