Laboratorier

Farmaceutisk laboratorium

Kontakt

Bjarke Møller Nielsen

Bjarke Møller Nielsen

Director of Operations, Life Science & Pharma
T: +45 5161 4691
Hanne Holmgren

Hanne Holmgren

Projektleder
T: +45 5161 6506

Vores team af specialister og engagerede medarbejdere har en omfattende og tværfaglig viden om design, udførelse og validering af faciliteter til forskelligt brug. Vi har gennem mere end 20 år etableret et internationalt netværk og har specialiseret os inden for alle fagområder af laboratorier og GMP.

Kravene inden for laboratorier, renrumsteknik og GMP skærpes til stadighed, ligesom flere og flere brancher bliver mødt med dette krav fra deres kunder og aftagere. Rambøll varetager, vedligeholder og opgraderer løbende de særlige kompetencer, som afdelingen for Pharma besidder. Dette sker som udvikling og innovative tiltag i forbindelse med løsning af konkrete projekter – men også deltagelse i fagspecifikke kurser og konferencer bidrager til vores konstante udvikling.

Vi søger de bedste udbydere af kurser og konferencer i både Europa og USA og har blandt andet udarbejdet publikationerne "Filterguide for rene rum i den farmaceutiske industri", "Filterguide for cleanroom in the pharmaceutical industry" samt bidraget til videndelingen i form af indlæg ved konferencer.

Vores team af specialister har en omfattende og tværfaglig viden om at opbygge og validere faciliteter til forskellige kategorier i industrien. Vi kan tilbyde rådgivning inden for flere typer af projekter:

  • Laboratorier – eksempelvis GMO-, isotop- og analyselaboratorier
  • Dyrestalde
  • Renrumsfaciliteter til produktion
  • Renrumsfaciliteter til forskning ('Pilot Plants')

For at opbygge og validere de faciliteter, som er nødvendige til udvikling og produktion i den pharmaceutiske branche, kræves der en høj kompetence indenfor krav til installationer og bygninger. Vores rådgivning baseres på en lang række specifikke faglige emner, af hvilke nedenstående kan fremhæves:

  • Ventilation til renrumsområder og contamination control mv.
  • Clean water (PW, WFI), samt andre rene medie/clean utilities
  • Facility Monitoring System (FMS)
  • Validering (Kvalificering)

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites