Projektering

Kontakt

Brigitte Jarberg

Brigitte Jarberg

Senior Director, Large Projects
T: +45 5161 6491

Den bredt favnende og vidt forskellige industri i Danmark og resten af verden kræver stor omstillingsparathed og innovation i de valgt løsninger.

Industribyggeri

Rambøll har gennem mange år tilbudt og været en stærk partner inden for alle typer af industribyggeri, det være sig både kemisk, medicinal, farmaceutisk mv., samtidigt med vi dækker alt fra de traditionelle bygningsmæssige discipliner til alle former for processer, rør-, el-installationer og mekanisk udstyr. Alt sammen baseret på høj tværfaglig og kvalitetsmæssig viden i alle designfaser, hvor tidens seneste tekniske værktøjer anvendes for optimering af tid, økonomi og miljøhensyn.

Biotek og hospitaler

Rambøll er en af DKs førende rådgiver inden for engineering til hele biotek-sektoren.

Rambølls referencer omfatter faciliteter til blandt andet vaccinefremstilling, stamcelleforskning, infektionsmedicinske sygdomme samt synteser og fermentering, hvor projekterne bidrager til sikring af bæredygtig udvikling for både mennesker og miljø.

Vaskerier

Rambøll har erfaring med ombygning af vaskerier, og kan i den forbindelse også tilbyde en vurdering af processen med henblik på optimering af logistikken og dermed antal enheder, der kan vaskes, tørres og pakkes på en given tid.

 

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites