Sport

Der er en sammenhæng mellem sport, oplevelsesøkonomi og wellness. I dag bruger vi en hidtil uset mængde af penge på sund kost og aktiv livsstil og wellness. Vi ønsker at have det godt både mentalt og fysisk og er ikke bange for at bruge penge på at blive underholdt og føle os sunde og afslappet. Det betyder, at kravene til store oplevelser også påvirker idrætsanlæg og andre fritidsfaciliteter. Både offentlige og private organisationer stræber efter at forbedre eksisterende faciliteter eller designe nye og løbende udvide viften af aktiviteter og oplevelser for at tiltrække folk fra hele verden.

Ferrari World in Abu Dhabi

Kontakt

Max Karlsson

Max Karlsson

Direktør for markedsudvikling, Byggeri
T: +45 5161 6570
Rambøll tilbyder alle rådgivningsydelser i forbindelse med planlægning, projektering, udførelse og drift af byggeri til sport taget i den bredeste betydning.

Projekter

Vandkulturhuset byder på vandtrapper, vandtunneller, modstrømskanal, rutchebane og grotte med farvet lys

Valby Vandkulturhus

Københavns Kommunes nye Vandkulturhus i Valby Idrætspark.

Hafnia hallen

Hafnia hallen

I 2010 kollapsede en del af taget på den gigantiske Club Danmark Hal i Valby. Efterfølgende stod hallen ubenyttet hen, men var genstand for en række undersøgelser, der har medvirket til ændring af normen for snelast. Med Rambøll som ingeniør udførtes nu en omfattende fornyelse af den store hal, der blev klar til brug i begyndelsen af 2017.

Den nye K.B. Hal i aftenlys før indvielsen 5. december 2018

Ny KB-hal

Den gamle KB Hal er blevet genopført i en ny og moderne fortolkning. Hallen skal anvendes til afholdelse af kulturelle og kommercielle arrangementer, og publikum vil fremover kunne opleve sportsbegivenheder i international klasse, høre koncerter med verdensstjerner og gå til messer, udstillinger eller andre events.

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites