Teknisk due diligence

Rambøll hjælper med teknisk due diligence i forbindelse med danske og internationale ejendomshandler.

Kontakt

Daniel Eisfeldt

Business Manager - Technical Due Diligence
T: +45 5161 1368

Knud Kjellerup Christensen

Chefkonsulent
T: +45 5161 8755
Mari Brandl

Mari Brandl

Direktør, Renovering & Bygningsfysik
T: +45 5161 6363

Når ejendomme skifter hænder, er det centralt for sælger og køber hurtigt at få skabt et overblik over ejendommens stand og dertilhørende muligheder og risici. Det kan Rambøll hjælpe med gennem professionelle og effektive teknisk due diligence.

Vi besigtiger ejendommen, gerne flere gange, afdækker økonomiske muligheder og risici og udfærdiger dokumentationen − alt sammen inden for den, i ejendomshandler, vigtige tidsramme. På den måde er vi med til at sikre gennemsigtighed i ejendomsforholdet mellem køber og sælger.

Solidt hold af internationale specialister

Vi har korte svartider og kan hurtigt samle et team, som besidder de rigtige specialistkompetencer – også internationalt, hvor vi udfører TDD-projekter via vores egne 300 kontorer verden rundt eller sammen med lokale samarbejdspartnere. Det gør os i stand til at skabe solide, fleksible og skræddersyede løsninger til ejendomskøbere og -sælgere. Hurtigt, effektivt og til faste priser.

Vi lægger vægt på, at der er én kontaktperson gennem hele processen, og vi afrapporterer løbende om væsentlige forhold selvfølgelig under fuld diskretion. På den måde sikrer vi konstant optimering af tid og ressourcer for vores kunder. Af den grund arbejder vi også ofte tæt sammen med kundens juridiske og finansielle samarbejdspartnere, og vi har løst tekniske due diligence-opgaver for nogle af Skandinaviens største investerings-, pensions- og ejendomsselskaber.

Valgfrihed og faglig dokumentation

Teknisk due diligence fra Rambøll omfatter altid en vurdering af bygningens stand og en kortlægning af ejendommens historiske vedligeholdelsesinitiativer. Derudover har vi udviklet en lang række forskellige moduler, som kan til vælges. Ved at vælge alle modulerne får kunden en oversigt over ejendommens samlede økonomi. På baggrund af modulvalget skræddersyr vi en fleksibel løsning.

Ved tekniske due diligence hjælper vi med opgaver som:

  • Besigtigelse af ejendommen
  • Gennemgang af datarum og evt. indsamling af manglende dokumenter
  • Udfærdigelse af dokumentation på dansk eller engelsk
  • Økonomisk afrapportering i kundens egen template

Andre eksperter hentes ind

Rambølls eksperter fra andre områder hentes ind, når det er relevant f.eks. ved klima-, installations- og miljøspørgsmål. Miljøvurderinger foretager vi f.eks. ud fra jordprøver og analyser, hvor vi undersøger ejendommen for miljøskadelige stoffer som PCB, asbest, chlorparaffiner og tungmetaller.

Relaterede projekter

Dachser Nordic A/S- Technical Due Diligence projekt

Kunden planlagde at købe en industrigrund med henblik på at opføre et transport- og logistikcenter på ca. 20.000 m2.

PFA ejendomme - Technical Due Diligence

Opgaven omfatter en teknisk Due Diligence af alt 43 ejendomme på ca. 190.000 m2 fordelt over hel Danmark.

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites