Management Consulting

Vi hjælper vores kunder med deres mest aktuelle udfordringer og gør dem klar til fremtidens konkurrence.

Management consulting

Kontakt os

Mikkel Thøgersen

Executive Director
T: +45 5161 7861
M: +45 5161 7861

Carsten Sørensen

Executive Director
T: +45 5161 7815
M: +45 5161 7815
Med 500 eksperter tilbyder vi vores kunder præcis den viden og de ydelser, de har brug for. Vi leverer både stand-alone ydelser og den komplette transformative rådgivning baseret på vores multi-disciplinære tilgang. Uanset udfordringen, hviler vores ydelser på gennemprøvede koncepter og metoder.

Hvis du overvejer at samarbejde med os, bør du vide, at det, der adskiller os fra andre konsulenthuse, er vores Rambøll-arv og vores direkte adgang til et utal af sektoreksperter, som kan skabe værdifulde løsninger for vores kunder. Det vil sige specialistviden inden for sektorer som byggeri, transport, miljø, vand og energi. 17.500 kolleger i Rambøll Group udgør denne globale ressourcepulje.

Samfundsrådgivere

Vi stræber efter at være den rådgivningsvirksomhed, der klæder vores kunder bedst på til at løse de globale megatrends, der ændrer spillereglerne – også for danske organisationer; eksempelvis digitalisering, mobilitet, klimaforandringer, ressourceknaphed og bæredygtighed.

Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og natur blomstrer. Det er vores drivkraft og grunden til, at næsten 62 % af vores omsætning stammer fra projekter, der på den ene eller anden måde bidrager positivt til FN's mål for bæredygtig udvikling. Og vi har mod på mere.

I vores arbejde med kunderne trækker vi på vores nordiske arvegods. Det giver en dialogisk og holistisk samarbejdsform, og samtidig er vi blandt de førende i verden, når det gælder ’public sector consulting’.

På et lokalt marked

At købe konsulentydelser handler ofte om at finde de firmaer, der kan destillere global viden, tilsætte gennemprøvede metoder og levere dem i en lokal sammenhæng. Dét er essensen af Rambøll Management Consulting.

I Danmark arbejder vi for ministerier, styrelser, et stort antal kommuner og flere top-virksomheder, fx Vestas, TDC og Novo. Vi er særligt stærke på digitaliseringsprojekter og kendes for vores It i Praksis, ligesom vi med vores unikke stakeholder intelligence setup leverer data og realtidsindsigter til både globale koncerner og 65 af landets kommuner. I alt arbejder 300 konsulenter i Danmark.

Vi rådgiver kunder fra kontorer i København, Aarhus, Berlin, Hamburg, Bruxelles, Oslo og Stockholm. Derfor kender vi den samfundsmæssige og lovgivningsmæssige infrastruktur i hvert land - fra et europæisk plan til nationalt, regionalt, kommunalt og institutionelt niveau.
Det betyder, at vi bedre end noget konsulenthus i Danmark kan rådgive offentlige organisationer i både en dansk, nordisk og europæisk kontekst.

Viden og indsigt

Danskerne ønsker mere sammenhæng i offentlig service

Med IT i Praksis undersøger vi rigets tilstand i forhold til digitalisering. En af konklusionerne er: Danskerne længes efter mere sammenhæng i den offentlige service - også på nettet.

Læs mere om oplevelsen af offentlig It

IT-chefer mangler fokus på nye talenter

Kunden skal i centrum, lyder det fra landets it-chefer. Men når talen falder på talent, hører enigheden op. Det viser IT i praksis® som Rambøll Management Consulting udgiver sammen med DANSK IT.

Læs mere om det manglende fokus på talent

Få inspiration til succesfuld offentlig implementering

Hent vores white paper der bl.a. giver dig viden om implementering gennem kapacitetsopbygning, en værktøjskasse med implementeringsstrategier og inspiration til, hvordan du skaber forandringer.

Få inspiration og viden, der gør implementering muligt


Inspiration til effektfulde Smart City tiltag

Erhversstyrelsen har bedt Rambøll Management Consulting gennemføre en analyse af Smart City løsninger i Danmark.

Du kan læse analysen og få anbefalingerne til fremtidige Smart City tiltag her: 

Status på Smart City løsninger i Danmark


Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites