Forretnings- og it-arkitektur

Kontakt os

Steen Christensen

Direktør
T: +45 5161 7878

Asger Højen Danielsen

Senior Manager
T: +45 5161 7986
Vi hjælper vores kunder med at udvikle deres forretnings- og it-arkitektur for at forbedre performance og konkurrencefordele. Ved at integrere digitale muligheder som katalysatorer i strategier, processer, services og produkter sikrer vi konkrete forretningsmæssige gevinster for vores kunder.
It er ubestridt en vigtig faktor i forretningsudvikling og innovation på tværs af virksomheder og brancher. Det er ikke længere en option ikke at betragte it som et strategisk våben og differentiator.

Ved at designe en integreret arkitektur får beslutningstagere et overblik, en køreplan og et fælles sprog for udvælgelse og implementering af digitale enablere. Vi hjælper vores kunder med at opnå forretningsmæssige gevinster gennem strategisk brug af it ved at omsætte kundens værdiskabelse, processer, produkter og økonomiske performance til at opnå reduceret time-to-market, øget fleksibilitet og lavere it-udgifter.

Vores ydelser inden for forretnings- og it-arkitektur omfatter:
  • Værdidrevet entreprisearkitektur
  • Teknologibaserede transformationer
  • Business process management
  • It-modernisering, kompleksitets reduktion og SOA-realisering
  • Integration af operationel teknologi og it
  • Informations- og datamanagement, it-sikkerhed

Et pragmatisk værdidrevet fokus

Rambøll er en uafhængig rådgiver med en veletableret evolutionær og operationel tilgang, som kombinerer et værdibaseret fokus, dyb forretningsforståelse, høj kundeinvolvering, visuelle metoder og rammeværker, pragmatisme samt et kundetilpasset sprog.

Find mere inspiration om forretnings- & it-arkitektur

Rambøll hjælper A.P Møller - Mærsk Gruppen med kompleks IT-omlægning

Med omtrent 121.000 medarbejdere fordelt i mere end 130 lande er A.P. Møller – Mærsk Gruppen verdens største shipping organisation. Transport- og energigiganten er da også repræsenteret i nærmest alle tænkelige sektorer inden for shipping, offshore, olie og gas. Med et så stort og krævende setup følger naturligvis høje krav til it-organisationen.

Få IT i praksis® 2021-2022

Hent den seneste udgave af IT i praksis® gratis her

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites