It-strategi & governance

Kontakt os

Steen Christensen

Direktør
T: +45 5161 7878

Asger Højen Danielsen

Senior Manager
T: +45 5161 7986
Vi hjælper vores kunder med at udvikle forretningsbaserede it-strategier og veje til en vellykket eksekvering. Effektfulde it-strategier tydeliggør virksomhedens retning, beslutninger og prioriteter inden for it. Samtidig afspejler strategierne, hvordan it bevidst ledes og styres.

Resultater fra IT i praksis® viser, at to ud af tre topledere betragter it som et strategisk våben og en differentiator i markedet. Har man ikke en strategi i forhold til at udnytte konkurrencefordelene inden for it-teknologi, sætter man forretningsværdi til.

Udarbejdelse af en forretningsdrevet it-strategi kræver grundig involvering fra topledelsen, it-organisationen, forretningscheferne og andre ansvarlige personer. Vi hjælper kunder med at udforme og indføre it-strategier og effektiv governance, specifikt tilpasset de forretningsmæssige mål og prioriteter, og dermed facilitere en løbende udvikling og eksekvering.

Vores ydelser inden for it-strategi og governance omfatter:

  • Udvikling af en forretningsdreven it-strategi
  • Design af de nødvendige it-governance-strukturer, processer og organisering
  • Strategisk porteføljestyring
  • Smart sourcing og brug af shared service-enheder
  • Modenhedsvurderinger og kvalitativ benchmarking af strategisk design, strategisk eksekvering, kompetencer, medarbejdere og kultur samt forretningsværdi

It-strategier, der giver varige resultater

Rambøll er en uafhængig rådgivervirksomhed. Vi er vant til at udvikle succesfulde strategier i samarbejde med indflydelsesrige interessenter på alle niveauer og dermed levere agile og holdbare resultater. Rambøll har en anerkendt tilgang til udarbejdelse af it-strategier i fællesskab med kunden, som tilfredsstiller alle relevante interessenter og er baseret på forretningsmæssige rationaler, involvering, samarbejde, coaching og opstilling af scenarier.

Relaterede emner

Få IT i praksis® 2021-2022

Hent den seneste udgave af IT i praksis® gratis her

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites