By- & Samfundsudvikling

Med allestedsnærværende megatrends som urbanisering, globalisering og klimaforandringer konkurrerer alverdens storbyer intenst om at tiltrække investeringer og højtuddannet arbejdskraft. Andre steder på kloden affolkes landområder til fordel for stadig mere overfyldte byer. Ikke to problemstillinger er ens. Derfor leverer Rambøll Management Consulting en fuld portefølje af kompetencer, som er nødvendige inden for holistisk by- og samfundsudvikling.

Kontakt os

Henrik Stener Pedersen

Direktør
T: +45 5161 8124
M: +45 5161 8124

Med multidisciplinære løsninger har Rambøll bidraget til udviklingen af nogle af verdens største byer, inkl. London, Berlin, Singapore og Beijing. Ydermere indgår vi i langsigtede partnerskaber med de største nordiske byer og har spillet en central rolle i at gøre dem globalt førende inden for bæredygtighed og høj levestandard. Det fremgår bl.a. af Green City Index, hvor København, Oslo og Stockholm topper listen.

Et bæredygtigt opsving

Alt handler imidlertid ikke om byerne. Lande og regioner presser lige så meget på for et bæredygtigt opsving. I den forbindelse er vi en betroet strategisk partner for Grønland og talrige regioner i hele Arktis. Og derfor er Rambøll den førende ingeniør- og konsulentvirksomhed i Arktis-regionen målt på både størrelse og geografisk spredning med mere end 400 ansatte nord for Polarcirklen.

Få indsigt i bæredygtig by- og samfundsudvikling

E-bog om bæredygtige samfund: 3 steps for resilient cities

Hos Rambøll arbejder vi inden for hele spektret af transformerende by-tjenester. Vores e-bog bringer dig viden om socioøkonomiske forhold og inddragelse af interessenter.
Klik her og download vores e-bog


Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites