HR og Organisationsudvikling

Hvis du tror, at aktiviteter inden for HR og organisationsudvikling hører til den bløde del af forretningslivet, så tro om igen. Ekstremt motiverede medarbejdere er nemlig lig med høj produktivitet og stærke resultater. Og mere end alle andre er det lederne, der er drivkraft for motivation. Det viser vores forskning og erfaring.

Kontakt os

Carsten Sørensen

Executive Director
T: +45 5161 7815
M: +45 5161 7815
Den krystalklare sammenhæng mellem ledelse og resultatskabelse er ikke bare et tænkt eksempel. Som ét af Nordens største konsulenthuse inden for målinger og organisationsudvikling har vi analyseret besvarelser fra mere end en million medarbejdere i løbet af de seneste år og ydet bistand til en lang række af de største organisationer i særligt Danmark, Norge og Sverige. Derfor ved vi, hvad der virker.

Good to great

Vores tilgang til udvikling er pragmatisk: vi behøver ikke en brændende platform for at rådgive om organisationsudvikling og HR-målinger, da forandringer mere end nogensinde er en permanent tilstand.

Vi hjælper, uanset om din organisation er ved at gå til i forandringer eller ønsker at tage skridtet fra ’good to great’. Det kan ske via skræddersyede forløb i organisationen, indstationerede ’forandringsagenter’ eller løbende surveys af medarbejdernes trivsel og engagement i jobbet. Ofte med tilhørende opfølgningsprocesser. 

I alle typer af bistand er vi særligt fokuserede på at skabe stærke forbindelser mellem organisationens strategiske målsætninger og medarbejdernes individuelle performance.

Skalérbar og sikker dataindsamling

Samtidig hylder vi den daglige drift. Dér hvor udvikling sker i små skridt – støttet af en langsigtet strategi med faste målepunkter. Til det har vi SurveyXact – markedets bedste system til indsamling af viden om organisationen.

Mere end halvdelen af de danske kommuner, de fleste af landets uddannelsesinstitutioner og store dele af top 500-virksomheder har valgt SurveyXact som deres foretrukne værktøj til at dataindsamling. Det har de, fordi SurveyXact er et skalérbart, brugervenligt og driftssikkert system. 

Vi kan tilbyde dig og din organisation alt fra gør-det-selv licenser til komplet konsulentbistand, hvor vi hjælper hele vejen - fra idé til implementering. Fra måling til opfølgningsprocesser.

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites