Management Consulting

Stakeholder Intelligence

Vores Stakeholder Intelligence løsninger sætter beslutningstagere i stand til at opsamle og anvende indsigter om organisationens vigtigste stakeholders. Det er første skridt til forbedringer og forandring.

Relaterede artikler

Fokus på trivsel og indendørs komfort

Nyt onlineværktøj tager temperaturen på trivslen i bygninger

14. september 2020

Med et nyt onlineværktøj sætter Green Building Council Denmark og Rambøll brugerne i centrum, når bygningers indendørs komfort skal vurderes. Værktøjet skal sikre, at brugernes trivsel i bygningerne bliver pejlemærke for systematisk optimering af driften. Projektet er støttet af Realdania.

Få større kundeindsigt med samme mængde data

Mængden af data eksploderer i disse år, og virksomheder får stadig flere data om deres kunder. Men flere data er ikke en succes i sig selv. Successen ligger i større kundeindsigt, og det kan du få uden at skulle hente yderligere data.

Stakeholder Intelligence kort fortalt

130 eksperter i Stakeholder Intelligence rådgiver om alt fra lokale projekter til global dataindsamling i flere end 20 lande.

Innovation

Intelligent brug af data har høj værdi, men kan være en kompleks affære. Det kræver faglig ekspertise og innovative løsninger. Vi sætter en ære i at give vores kunder præcis det.

Mennesker

Det handler om teknologi og data, men der er altid et menneske i den anden ende. Så giv os et kald, når du har brug for det og oplev vores enestående service.

Teknologi

Vores IT-platform betragtes som den mest pålidelige og sikre på markedet. Men vi forbedrer hele tiden design, funktioner og brugeroplevelse og inkorporerer den nyeste teknologi.

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites