Finansielle analyser

Vil du vide mere?

Leif Laszlo Haaning

Market Director
T: +45 5161 7891
M: +45 5161 7891
Strategiske beslutninger er som oftest ensbetydende med væsentlige, finansielle implikationer. Baseres beslutningerne på et forkert beslutningsgrundlag, kan det få store konsekvenser for din virksomheds økonomiske resultat. Hos Rambøll Management Consulting rådgiver vi i strategiske beslutninger og kvantificerer scenarier med dyb indsigt og høj præcision.

Mange strategiske beslutninger træffes uden den fornødne indsigt og forståelse for, hvilke finansielle implikationer beslutningen medfører. Strategi handler om beslutninger. Om at tage de rigtige. Og om at tage de hårde. Vi hjælper organisationer og virksomheder med at foretage de korrekte strategiske beslutninger baseret på dette rette grundlag gennem dokumenterede metoder og skræddersyede løsninger.

Inden for finansiel rådgivning tilbyder vi blandt andet:
  • Business cases
  • Feasibility studier
  • Operationel, kommerciel og teknisk due diligence
  • Benchmarking og optimering
  • Omkostningsanalyse
  • Reducering af CAPEX/OPEX

Kvantificering af scenarier skaber beslutningsgrundlag

Virksomheder finder ofte sig selv i en situation, hvor de står over for komplekse og uigennemskuelige beslutninger. Skal færgedriften øges og nye ruter tilføjes, skal der investeres i et nye produktionsanlæg, skal forretningen udvides til nye markeder? Alle er eksempler på store strategiske beslutninger, der kræver dyb forståelse for omkostningsstrukturen, markedet og potentielle risici. Igennem mange år har vi hos Rambøll Management Consulting gennemskueliggjort strategiske beslutninger med høj tilfredshed til følge.

Business cases med indsigt

Som en del af Rambøll Gruppen, med kontorer i over 30 lande, har vi adgang til en unik sektorerfaring og nogle af verdens førende eksperter indenfor nicheprægede ingeniørfag, herunder bygninger, transport, miljø og energi. Denne indsigt muliggør udarbejdelse af præcise business cases, hvor inddragelsen af eksperter fra hele verden gør os i stand til at indtænke selv de mindste detaljer med høj præcision. I Rambøll Management Consulting har vi, i samarbejde med Rambøll Olie & Gas, blandt andet bistået en kunde med etablering af olieaktiviteter i Uganda.


Læs mere

Ramboll Maritime Outlook 2030

I lyset af regeringens vækstplan for den danske søfart og den forventede ændring i det maritime landskab i løbet af det næste årti har Rambøll udviklet et perspektiv på den nuværende status frem til 2030. Læs mere i den engelske udgivelse her


Relaterede projekter

Dybdegående due diligence skal gavne miljøet

I takt med stigende mediedækning og forskning er der kommet mere fokus på både industrien og borgernes påvirkning af miljøet. Et af de områder med størst fokus er spildevand og ikke mindst industriens udledning af spildevand.

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites