Projekt- og programledelse

Contact

Leif Laszlo Haaning

Market Director
T: +45 5161 7891
M: +45 5161 7891

Martin Eberhard

Director
T: +45 5161 8244
M: +45 5161 8244
Kun 20 pct. af alle strategiske forandringsprojekter lykkes fuldt ud med at realisere de tiltænkte gevinster. Det medfører store tab i fejlslagne investeringer. Ved at lede store projekter og programmer professionelt hjælper vi vores kunder med at høste gevinsterne af strategiske forandringer.

Med offentlige investeringer under pres og virksomhederne i indædt konkurrere skal investeringer i forandring give resultater. Men det er sjældent tilfældet.
Vi hjælper vores kunder med at oprette midlertidige projekt- og programorganisationer til at lede, planlægge og gennemføre strategiske forandringer succesfuldt.

Inden for projekt- og programledelse tilbyder vi:

  • Førende og erfaringsbårne metoder inden for gevinstrealisering
  • Design, etablering og udvikling af midlertidige projekt- og programorganisationer
  • Udarbejdelse af processer og governance-strukturer i projekter og programmer
  • Implementering af værktøjer og tilgange inden for fx Risk Management og Decision Gates
  • Helbredstjek og revidering af igangværende programmer
  • Udførende projektledelse eller ekspertbistand til kunders projektledere
  • Kurser, workshops og træningsforløb til opbygning af bedste praksis i organisationer.

Når det komplekse bliver operationelt

Nogle konsulenthuse fortæller deres kunder, at kompleksitet kan forenkles. Hos Rambøll Management Consulting mener vi, at komplekse forhold er, ja, komplekse. Men med kompetent projekt- og programledelse kan forholdene gøres anskuelige ved hjælp af rigtig ledelse, organisering og operationel planlægning. På den måde står det klart, hvem der gør hvad, hvornår, med hvilket resultat, og hvordan resultatet bidrager til projektets overordnede mål.

Foregangseksempel på gevinstrealisering

Vores erfaringer spænder fra den finansielle sektor over råstofudvindingsprogrammer til det største offentlige program, der nogensinde er indledt i Danmark. Gevinstrealisering er et kerneområde i vores tilgang til både projektledelse og programledelse.

I 15 år har gevinstrealisering været undervejs i Storbritannien, og vi er stolte over, at vi var den første nordiske virksomhed, der tog praksissen i brug og tilbød den til vores kunder.

Vores varemærke er dog stadig vores evne til at kombinere metoder som PRINCE2 og MSP med et stærkt fokus på projektledelse i en organisatorisk kontekst, som understreger en dyb forståelse for mennesker og gruppedynamikker samt kommunikation og ledelse.

Klik på videoen herunder for at opleve, hvordan vi har hjulpet forsyningsselskabet HOFOR til at se fordelene ved en udfordrende fusion: 

Relaterede projekter

Signalprogrammet

Introduktionen af et fælleseuropæisk signalsystem (ERTMS) gennem Europa sigter mod at styrke forbindelsen mellem de europæiske byer og hovedstæder og skabe problemfri rejseaktivitet inden for EU. Danmark bliver det første europæiske land, der opgraderer hele sit signalsystem til ERTMS. Rambøll leder det internationale konsortium, der står bag signalprogrammet, som forventes at færdigøres i 2021.

Vis alle projekter under denne ydelse

Rambøll

Rambøll
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918

Other sites

Other sites